Rekruttering

CFO/ økonomichef

Hos WeMatch kender vi til vigtigheden af at finde den rette økonomichef til en virksomhed eller organisation, vi kender også til den lange ressourcefyldte proces det er at finde den helt rigtige kandidat, til stillingen som økonomichef.
WeMatch har en mangeårig erfaring i at finde de rette ledere til forskellige former for virksomheder og organisationer, derfor kan vi med vores gode erfaringsgrundlag gøre denne opgave langt nemmere og mere behagelig, for jeres virksomhed.

Vores hjælp er efter jeres behov

Hos WeMatch kan vi tilbyde jer lige den hjælp I har behov for, når I skal finde jeres kommende økonomichef. Det betyder at vi tilpasser vores hjælp alt efter om I ønsker hjælp til hele forløbet til den sidste kandidat, er på plads, eller I kun ønsker hjælp til en del af processen

Vores arbejde

Vores vigtigste arbejdsopgave er at finde den økonomichef, der har de bedste kvalifikationer og erfaringsgrundlag, i forhold til jeres virksomhed eller organisation.
Vi ser på hele kandidaten og undersøger både tidligere erfaringer og resultater, så vi er sikre på at jeres kommende økonomichef, er det bedste match til virksomheden.
Vi lægger stor vægt på at finde den økonomichef der passer bedst til jer, så I fortsat får den rette økonomiske sammenhæng i firmaet, sammen med den bedste økonomiske rådgiver til ledelsen.
Vi er altid yderst professionelle og ønsker at både ansøger og virksomhed skal have den bedste oplevelse af hele processen, ligesom vi lægger vægt på at opfylde jeres diskretions behov.

Fordele ved at bruge WeMatch

  • Når I benytter jer af en ekstern rekrutteringsvirksomhed, vil I få muligheden for at få helt nye øjne på virksomheden og processen, da vi ikke er en del af firmaets dagligdag, vil vi med helt nye øjne hurtigt kunne pejle os ind på hvem det er I har brug for.

  • I undgår derfor også at komme til at få en økonomichef, der ikke passer helt ind i virksomheden.

  • Vi ser grundigt på både jobprofilen, virksomheden og tonen i virksomheden, så I på den måde kan få en der matcher helheden bedst muligt.

  • Vi vil altid opdatere dig om processen undervejs.

  • I sparer mange ressourcer og megen tid vil at lade WeMatch finde jeres kommende økonomichef, derfor vil I også kunne møde spidskandidaterne med helt friske øjne.

  • Vi er grundige og vores målsætning er altid at finde frem til de bedste muligheder, så alle både ansøgere og virksomheder udelukkende får kvalitetsmøder.

kontakt os

Vi ser frem til at høre fra dig

Indtast dit navn og kontaktdata og du vil blive kontaktet hurtigst mulig.
Skriv gerne et par ord om, hvad du gerne vil tale om

Sparring og rådgivning der giver dig 100% overblik

BLIV RINGET OP inden for 48 timer til en GRATIS samtale om, hvad, vi kan hjælpe med.