Rekruttering

Direktør / leder

Hos WeMatch har vi en lang og god erfaring med at finde de helt rigtige kandidater til virksomheder og organisationer. Vi har stor erfaring i at finde den rette administrerende direktør, salgsdirektør, kommerciel direktør eller økonomidirektør og andre ledere.

Hos WeMatch sætter vi en stor ære i at finde den direktør og leder der passer bedst muligt til jeres virksomhed, da vores erfaring er, at den rette direktør og leder altid kan skabe den bedste udvikling i enhver virksomhed.

Vi ved også at det kan tage tid og kræve flere ressourcer at finde frem til den rette kandidat til direktør og lederstillingen. Tid og ressourcer som det kan være svært at finde i en travl virksomhed. Derfor laver vi altid vores forarbejde grundigt, så I selv kun skal tage stilling til topkandidaterne.

Direktør og leder med de rette kvalifikationer

Den rette kandidat vil altid have de rette kvalifikationer, et stort erfaringsgrundlag og en interesse for netop jeres virksomheds profil, så direktør og leder kandidaten fra start er tunet helt ind på jeres kundegrundlag og virksomhedens interesser.

Samtidig med at direktør og leder kandidaten skal have de rette kvalifikationer og erfaringsgrundlag, lægger vi også stor vægt på at kandidaten passer ind i jeres virksomhed og organisations kultur og nemt vil kunne begå sig blandt medarbejderne.

Vi er opmærksomme på at den gode direktør og leder altid fremmer medarbejdernes arbejdsglæde, og får det bedste frem i hele virksomheden.

Vores hjælp tilpasset jeres behov

Hos WeMatch tilbyder vi altid nøjagtig den hjælp der er behov for i jeres virksomhed.

Så hvad enten I ønsker delvist selv at finde den rette direktør og leder kandidat og f.eks. kun har brug for hjælp til at sortere mellem de mange ansøgninger, eller I ønsker hjælp til at finde frem til den ene direktør og leder kandidat der skal have stillingen i jeres virksomhed, kan vi finde den løsning der passer til jeres behov.

Fordele ved at benytte sig af WeMatch

  • Vi kan sikre at direktør og leder kandidaten er det helt rette match til jeres firma, så I ikke risikere at finde en direktør eller leder der viser sig ikke at passe helt med de ønsker og forventninger der er i virksomheden eller organisationen.

  • WeMatch kan spare jer for meget tid og mange ressourcer i den proces det er at finde den rigtige direktør og leder.

  • Du vil altid blive opdateret om processen undervejs

  • Vi laver en grundig undersøgelse af kandidatens tidligere erfaring, og tidligere resultater.

  • Vi håndterer altid alle ansøgere yderst professionelt, og ønsker at forløbet skal være en positiv oplevelse både for virksomheden og ansøgeren.

  • Vi kan være så diskrete i vores søgning af den rette direktørkandidat som I ønsker det

kontakt os

Vi ser frem til at høre fra dig

Indtast dit navn og kontaktdata og du vil blive kontaktet hurtigst mulig.
Skriv gerne et par ord om, hvad du gerne vil tale om

Sparring og rådgivning der giver dig 100% overblik

BLIV RINGET OP inden for 48 timer til en GRATIS samtale om, hvad, vi kan hjælpe med.