Rekruttering

Hjælp til at udvælge virksomhedens næste leder eller specialist

For os er rekruttering af ledere aldrig en rutine opgave. Vi finder de ledere og specialister, der skaber værdi for virksomheden.

Vi har ingen standardløsninger eller koncepter og skræddersyer alle forløb, så de passer til virksomheden og til de kandidater, vi søger.

Vi skaber et match, som giver mening for den enkelte og skaber værdi for virksomheden.

Vi gør os umage – det er vi bedst til.

Vores mangeårige erfaring med virksomhedsrådgivning, executive rekruttering, ledersparring og outplacement viser, at valget af de rette medarbejderprofiler er afgørende for virksomhedens succes.

WeMatch ejes af direktør Per Frederiksen, der har rådgivet ledere i CO20-selskaber og SMV’er i mange år. Desuden trækker vi på et netværk af erfarne rådgivere og konsulenter i hele Danmark. 

Vi engagerer os dybt i at identificere og udvælge de kandidater, som skaber størst værdi for virksomheden og matcher arbejdskulturen bedst. Efter ansættelsen af den nye medarbejder følger vi op på, om den nyansatte trives, og om virksomheden er tilfreds.

  • Vi gør os umage med at afdække hvilke opgaver der skal løses, hvilke faglige og personlige kompetencer der kræves, så vi kan sikre det rigtige match, til gavn for både virksomhed og kandidat.

  • Vi sætter en ære i en rekrutteringsproces, som er en god oplevelse både for virksomhed og kandidater. Derfor kommunikerer vi professionelt og positivt med kandidater og virksomhed. 

  • Det er en selvfølge, at vi håndterer rekrutteringsprocessen med den diskretion, som hensynet til kandidaterne og virksomheden kræver.

Om processen

Jobanalyse

Vi går tæt på jobbet og din virksomhed.  Interviewer nøglepersoner, afdækker konkrete præstationskrav og forventninger samt ledelsesmæssige, forretningsmæssige og kulturelle forhold med relevans for stillingen. Vi udfordrer dig, for at skærpe jobprofilen, og for at sikre, at du ikke bare får den rigtige kandidat til stillingen, men også definerer den rigtige stilling for kandidaten – og din virksomhed.

Tiltrækning

Vi stiller skarpt på målgruppen og drejer på de håndtag, der skal til for at få relevante kandidater i tale. Vi er specialister i relevante tiltrækningsmetoder, herunder LinkedIn, CV-databaser og online annoncering.

Udvælgelse/kvalificering

I samarbejde med dig udvælger vi spidskandidaterne til dybdeinterview og personlighedsanalyse og nøje udvalgte referencer i forløbet. Som afslutning på processen får du en skriftlig personrapport og en mundtlig afrapportering på de 1-3 mest relevante kandidater.

On-Board

I indkøringsforløbet følger vi ansættelsen til dørs. Vi taler med begge parter for at sikre, at ansættelsen lever op til forventningerne og genererer de ønskede resultater.  Dette skal sikre, at kandidaten hurtigt kommer op på et højt præstationsniveau.

Det må aldrig blive rutine at ansætte en ledende medarbejder eller en direktør til en virksomhed.

Citat: Per Frederiksen, WeMatch Executive

Hvem er WeMatch.

Per Frederiksen har grundlagt WeMatch., som er en landsdækkende rådgivningsvirksomhed, som hjælper virksomheder med rekruttering af ledelse, karriereudvikling og outplacement.

Per har en forretningsorienteret baggrund, som spænder vidt, fra stillinger som Direktør og Managementkonsulent, og er derudover uddannet som Proceskonsulent, Transition Coach og Executive Karriererådgiver

Per Frederiksen

Grundlægger af WeMatch

kontakt os

Vi ser frem til at høre fra dig

Indtast dit navn og kontaktdata og du vil blive kontaktet hurtigst mulig.
Skriv gerne et par ord om, hvad du gerne vil tale om

Sparring og rådgivning der giver dig 100% overblik

BLIV RINGET OP inden for 48 timer til en GRATIS samtale om, hvad, vi kan hjælpe med.